Denim schort voor de stoere look

Denim schort voor de stoere look

Denim schort voor je bedrijf? In het atelier van Dieuwertje maken we erg graag denim schorten. Denim is een veelzijdige stof met vele voordelen. Zo is het stevig, tijdloos, perfect te combineren met andere kleuren en draagt het prettig. Een denim schort geeft een stoere look en wordt mooier naarmate het langer gedragen wordt. Voor elke omgeving, gelegenheid en uitstraling is wel een passend denim schort te maken.

Denim schort geheel naar wens

Je denim schorten laten maken in het atelier van Dieuwertje heeft vele voordelen. Je hebt keuze uit verschillende soorten en kleuren denim, kunt ervoor kiezen om het schort exact naar jouw wensen te laten ontwerpen, we kunnen het denim schort mooi combineren met leren details, of juist helemaal in denim uitvoeren. Ook kun je kiezen voor de duurzame optie; een schort van biologische denim.

Unieke schorten uit eigen atelier

Of je een snackbar runt, uitbater bent van een hippe brasserie, of met je foodtruck op elk festival te vinden bent, een denim schort is altijd een goed idee. Vertel ons hoe je het voor je ziet en laat je ultieme denim schort door ons ontwerpen. We adviseren je graag over de stoffen en overige materialen, mogelijke modellen en maten. Alle denim schorten worden in eigen atelier, of met hulp vanuit een lokaal naai-atelier, gemaakt door vakmensen. Zo weet je zeker dat je denim schort lange tijd meegaat. En gaat er eens iets stuk? Kan gebeuren, we repareren het graag voor je.