Denim schort Jannink collectie

Denim schorten collectie Jannink. Uit voorraad leverbaar!

Met trots presenteren we onze eigen denim collectie: Jannink, allround denim schorten

Enschede heeft een zeer rijke historie als het gaat om textiel. Veel van deze historie is terug te vinden in namen en gebouwen. Het atelier van Dieuwertje is gevestigd in Spinnerij Oosterveld, een prachtig fabriekspand dat dateert uit 1911 en waar nu vele (creatieve) ondernemingen gevestigd zijn. Het voelt goed om onze denim schorten (veelal 100% katoen) te maken op de plek waar meer dan een eeuw geleden katoen gesponnen werd.

We maken vooral veel denim schorten op maat, helemaal passend bij de stijl van je bedrijf. Maar soms wil je snel denim schorten bestellen, omdat je ze volgende week nodig hebt voor een grote partij, of omdat je zaak bijna opengaat en je nu pas bedenkt dat supergave denim schorten het plaatje helemaal compleet zouden maken. En dan wil je er natuurlijk ook niet teveel geld aan besteden.

Speciaal voor deze mensen hebben we een kleine collectie ontworpen. Allround, tof ontwerp, in gangbare maten, zeer scherp geprijsd en binnen een week te leveren. En deze minicollectie denim schorten hebben wij een echte, ouderwetse textielnaam gegeven: JANNINK. Gemaakt van 100% katoen, donker indigo, met verstelbare nekriem, strikbanden die voor of achter gestrikt kunnen worden, een zak op de heup met pennevakje en voorzien van een handig doekbandje waar je passeer- of droogdoek aan gehangen kan worden. Of gewoon leuk voor de sier 😉 Het halsschort heeft ook nog een borstzak.

De minicollectie bestaat uit een halsschort, lange sloof en kort sloofje. Natuurlijk kun je alle mensen in hetzelfde denim schort of sloofje laten lopen, maar doordat de stijl is doorgevoerd kun je halsschort, sloof en kort sloofje perfect combineren en/of afwisselen.

Kijk in onze webshop en bestel de toffe denim schorten van de Jannink collectie online.