Schort Barista bart

Een denim schort op maat voor Barista Bart

In het atelier van Dieuwertje maken we schorten voor klanten in heel Nederland, België, Duitsland en soms nog verder weg. Het is dan ook niet voor elke klant mogelijk om in ons atelier langs te komen. Geen probleem, want we kunnen alles via mail en telefoon bespreken en stofsamples of soms zelfs proefschorten opsturen om goede keuzes te kunnen maken. Maar als klanten uit de buurt komen, of er een reisje voor willen maken, is het heel leuk om ze in ons atelier te ontvangen.

Barista Bart was op zoek naar een mooi denim schort op maat. Hij verzorgt fantastische koffie, gezet met een prachtige espressomachine vanuit een originele, Italiaanse Piaggio, op elke gewenste locatie. Ook verzorgt hij horeca trainingen en barista workshops. En hij komt uit Enschede, net als wij. Barista Bart had al gehoord dat in ons atelier denim schorten op maat gemaakt worden en nam contact op voor een afspraak.

In alle rust kon Barista Bart denim schorten passen, stoffen en leer bekijken en konden we het ontwerp en de verschillende opties bespreken. Uiteindelijk viel de keuze op een bijzonder olijf/terra denim schort met gekruiste leren banden.

Een denim schort heeft voor Barista Bart de goede uitstraling. Bij denim denk je al snel aan blauw, maar we hebben ook andere kleuren. Dus ook als blauw niet je kleur is kun je toch gaan voor een denim schort. Bart vond de olijfgroene denim met terra binnenkant perfect passen bij zijn bedrijf. De stiksels van het denim schort hebben we uitgevoerd in dezelfde kleur terra en de borduring werd lichtgroen, de huiskleur van Barista Bart. Ben je benieuwd hoe het denim schort van Barista Bart gemaakt, en uiteindelijk geworden is? Bekijk de video op onze site, of de foto’s op Instagram en Facebook.