Schort op maat met logo Neleman

Een tof schort op maat

Als je bedrijf niet ‘standaard’ te noemen is, waarom zou je dan wel rondlopen in een standaard schort? Heb je wel eens gedacht aan een schort op maat? Een schort op maat is minder ingewikkeld dan je denkt. In ons atelier in Enschede maken wij al jaren schorten op maat voor diverse bedrijven. Zo maakten wij schorten voor barista’s, restaurants, foodtrucks en lunchrooms, maar ook onder andere voor delicatessenwinkels, kappers, een verfwinkel, bloemenzaken, een schoenpoetser, schilders, beeldhouwers, bakkers en fietsenmakers. Van alle markten thuis dus! 

In alle opzichten een schort op maat

Een schort op maat houdt niet alleen in dat ‘ie goed past, maar ook dat de uitstraling klopt, de materialen handig zijn voor het gebruik, dat er zakjes, vakjes en lussen aan zitten die het praktisch maken. Wij denken graag met je mee over een schort op maat. Welke stoffen passen goed bij je bedrijf, wat zijn je huisstijlkleuren, hoe ga je het schort gebruiken, wat vind je mooi? Samen komen we tot een ontwerp. Dit uiteindelijke ontwerp kunnen we in één maat uitvoeren, maar misschien is het wel prettig om meerdere maten te maken. Ook dat is geen probleem. Zo wordt het dus in alle opzichten een schort op maat.

Geen trouwjurk

We zeggen altijd ‘Het is geen trouwjurk’, dus je exacte maten opnemen en drie keer doorpassen is meestal niet nodig bij een schort op maat. Vaak kunnen we toe met een aantal keer heen en weer mailen, eerst over de grote lijnen, dan over het finetunen. We kunnen als je wilt wat samples opsturen van stoffen en leer. Zo kun je weloverwogen keuzes maken voor jouw ideale schort op maat.