Hippe horeca schorten - jannink

Hippe horeca schorten – Jannink

Enige tijd geleden lanceerden wij onze eigen mini-collectie hippe horeca schorten, genaamd ‘Jannink’. Een halsschort, lange sloof en kort sloofje, gemaakt van stevige denim, verstelbaar, met praktische zakken en een bandje om een doek aan te hangen. Onze hippe horeca schorten zijn sterk en dragen comfortabel. Bovendien zien ze er super leuk uit!

Scherp geprijsd, snel geleverd

De hippe horeca schorten uit onze Jannink collectie worden in grotere batches gemaakt, ‘tussen de bedrijven door’. Daarom kunnen we deze schorten aanbieden voor een zeer vriendelijke prijs. Concessies in kwaliteit of service doen we niet; deze hippe horeca schorten zijn stevig, goed wasbaar, hebben een half jaar volledige garantie en worden met net zoveel aandacht en plezier gemaakt als onze maatwerk schorten.

Een ander voordeel van de hippe horeca schorten uit eigen assortiment is dat we ze (meestal) op voorraad hebben liggen. Betekent vaak dat je ze al binnen enkele dagen in huis kunt hebben. Wel zo handig als je hippe horeca schorten nodig hebt voor een evenement, of als je tóch besluit dat je je bedrijfskleding nog voor het seizoen wilt vervangen voor iets ‘anders’.

Hippe horeca schorten op maat

Wil je wel graag hippe horeca schorten, maar zijn de schorten en sloven uit de Jannink collectie niet wat je zoekt? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken schorten op maat, precies naar wens en passend bij de uitstraling van je bedrijf. Niet alleen van denim, maar ook van canvas, horecakatoen, linnen, of leer. Of bijvoorbeeld van een combinatie van denim en leer. De hippe horeca schorten kunnen we in één maat uitvoeren, maar we kunnen ook verschillende maten maken, zodat elke werknemer een schort heeft dat perfect past.

Kijk voor inspiratie eens naar de voorbeelden in onze lookbooks algemeen, horeca, denim schorten, of branding (met logo), of bezoek ons op Instagram.

Wil je weten hoe het bestellen van hippe horeca schorten op maat werkt, of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Mail dan naar Annemieke, ze legt het graag uit.