Horeca schort stoer canvas

Materiaalkeuze voor je horeca schort

In het atelier van Dieuwertje werken we met de beste materialen, die we zelf uitzoeken en uitgebreid testen. Voor een horeca schort is het natuurlijk van belang dat de stof stevig is; bestand tegen intensief dragen en vaak wassen. Zo hebben wij diverse canvassen in ons assortiment, in verschillende diktes en kleuren. Bijvoorbeeld een zeer stevige canvas (350 gram per vierkante meter) van 100% katoen, in 26 kleuren. Daar zit bijna altijd wel een kleur bij die het perfect doet bij de huiskleuren van jouw bedrijf!

Karakteristieke kenmerken

Een horeca schort van katoenen canvas, zeker een canvas van deze stevige kwaliteit, heeft een robuuste uitstraling. Het canvas combineert heel mooi met leer, wat wij ook in diverse kleuren en soorten hebben. Maar ook volledig in canvas uitgevoerd kan je horeca schort de perfecte uitstraling hebben. Canvas van 100% katoen zal afgeven in de was en na verloop van tijd een ‘fading’ vertonen; op de plekken waar wrijving ontstaat zal de intensiteit van de kleuring afnemen. Ook zal het oppervlak van de stof matter worden. Dit valer worden van de stof hoort bij de karakteristieke eigenschappen van deze stof. Het zal niet bij iedereen in de smaak vallen, je moet er van houden. Past het niet bij je? Dan raden wij canvas aan van katoen met polyester.

Katoen – een comfortabel horeca schort

Een ander kenmerk van een canvas horeca schort van 100% katoen is de luchtigheid. Hoewel de genoemde canvas vrij dik is, ademt de stof goed. Het zal niet broeierig worden en neemt ook goed vocht op. Zelfs een horeca schort van canvas dat het lichaam helemaal omsluit, wordt als comfortabel ervaren.

Ook zo’n fijn horeca schort?

Mocht je belangstelling hebben voor een horeca schort op maat, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Om onze canvassen (of andere stoffen) te beoordelen, sturen we je graag wat staaltjes toe. Wil je het combineren met leer? Ook daar sturen we dan wat samples van mee. Zodat je de perfecte combinatie kunt maken!