Jannink Collectie
De standaard collectie horecaschorten van Doek & Dook

Haast? Heb je snel (denim) horeca schorten nodig? Kies dan voor onze horecaschorten collectie JANNINK!

Deze standaard collectie horecaschorten van Doek & Dook bestaat uit een halsschort, lange sloof en kort sloofje van stevige workers’ denim met leuke zakken en een handig doekbandje. Deze horeca schorten liggen altijd op voorraad in ons eigen atelier en zijn daarom binnen enkele werkdagen te leveren.

Jannink Collectie horeca schorten

Het halterschort

Het halterschort is 75 cm lang en 70 cm breed, de strikbanden zijn 100 cm lang, het schort kan zowel achter, als voor op de buik gestrikt worden. De nekriem is eenvoudig verstelbaar en het schort heeft een heupzak met pennenvakje, een borstzak en doekbandje.

Het korte sloofje

Het korte sloofje is 35 cm lang en 70 cm breed, de strikbanden zijn 100 cm lang. De sloof heeft een heupzak met pennenvakje en een doekbandje.

De lange sloof

De lange sloof is 85 cm lang en 90 cm breed, de strikbanden zijn 100 cm lang. De sloof heeft een heupzak met pennenvakje en een doekbandje.

Kies voor een denim schort!

Denim schorten zijn populair. Denim is dan ook zeer geschikt voor het maken van schorten. Hippe denim schorten worden vaak in de horeca gebruikt. Denim heeft een stoere look, maar gecombineerd met de juiste outfit heeft het net zo makkelijk een geklede uitstraling.

Denim horeca schorten
Duurzame horeca schorten

Horeca schorten die lang meegaan

Onze denim schorten zijn gemaakt van een stevige worker’s denim in de kleur indigo blauw, van 60% katoen met 40% polyester. Naast de hippe uitstraling zijn de schorten dus ook geschikt voor intensief gebruik en vaak wassen. De klassieke, goudgele stiksels maken de look helemaal af.

Zowel het schort als de sloven worden gemaakt met genoeg slimme opbergmogelijkheden. Het doekbandje kan gebruikt worden om een passeer- of droogdoek aan te hangen. Of niet. En alle zakken zijn verstevigd met bronskleurige rivetjes. De schorten kunnen gedragen worden door mannen én vrouwen, de lange strikbanden en de verstelbare nekriem bij het halterschort zorgen ervoor dat het schort bijna altijd past.

Kunnen wij je helpen?

Stuur ons gerust een bericht, bel of kom eens langs.