Linnen schort st. denis

Een praktisch horeca schort

Een horeca schort is niet zomaar een schort, maar moet aan best wat eisen voldoen. Het moet goed wasbaar zijn, je moet je er goed in kunnen bewegen, het moet er netjes uitzien én het moet passen bij de uitstraling van je bedrijf. In het atelier van Dieuwertje zijn we gespecialiseerd in het maken van horeca schorten. Voor een horeca schort op maat ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een enorme keuze uit stoffen, modellen, sluitingen, kleuren, afmetingen en accessoires, zodat je horeca schort exact afgesteld kan worden op jouw wensen.

Mooi, comfortabel en allround horeca schort

Wil je een horeca schort dat zich al heeft bewezen? Dan raad ik je onze nieuwe ster in de collectie aan: Espresso. Espresso is een horeca schort dat geïnspireerd is op schorten die we al voor verschillende klanten hebben gemaakt en waar we steeds zeer lovende reacties op krijgen. Het draagt zeer comfortabel, is stevig, maar biedt alle bewegingsruimte en is praktisch in onderhoud. Een echt allround horeca schort!

Canvas en leer

Espresso is gemaakt van stevig, taupekleurig canvas, 65% katoen en 35% polyester. Door de polyester vezel is de stof extra stevig, minder kreukgevoelig en kleur- en wasechter dan 100% katoen. De riemen zijn bovenaan bevestigd met sterke, bronskleurige musketons, door metalen ringen in het schort. Ze kruisen op de rug en zijn onder bevestigd door middel van drukknopen. De riemen zijn gesneden uit geborsteld rundleer (split) en verstelbaar. Je sluit het schort met canvas strikbanden, zodat het voor iedereen op maat af te stellen is. Het heeft een ruime zak en een afneembaar doekbandje, eveneens van geborsteld leer. De combinatie van de taupe stof met beige stiksels en de lichtbruine, leren riemen maakt het een bijzonder en hip horeca schort.

Intensief gebruik

Dit horeca schort is geschikt voor zeer intensief gebruik en regelmatig wassen. Door de mix met polyester komt het netjes uit de was. Het kan heel makkelijk gestreken worden, maar dat is soms niet eens nodig! Door de kleur en weving van de stof vallen vlekken niet snel op. De riemen en het doekbandje zijn voor het wassen zeer eenvoudig te verwijderen. Bij uitstek een geschikt horeca schort dus!

Espresso is als standaard schort te koop in onze webshop. Of we kunnen het helemaal op maat maken. Mail me voor de mogelijkheden.