Schort met je eigen logo

Schort met eigen logo

Een schort of sloof met je eigen logo

Om de herkenbaarheid van je merk te vergroten kun je je schort voorzien van je eigen logo. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, afhankelijk van je wensen. Wil je een groot logo dat direct in het oog springt, ga je voor een logo met naam, of wil je je merk ergens heel subtiel aanbrengen? Kies je voor borduren, geweven labels, laseren of pregen/brandmerken op een leren label of direct op je leren schort, of heb je liever een bedrukking? Klik hier voor enkele voorbeelden in ons inspiratieboek.

In het atelier van Doek & Dook bieden we al deze opties voor een uniek schort met je eigen logo. We werken samen met experts op gebied van borduren, bedrukken, brandmerken en laseren. Voor elke stijl en iedere portemonnee hebben we diverse mogelijkheden om het logo aan te brengen op schorten en sloven.

Plaats van het logo op je schort

Het logo kan op verschillende plekken op het schort aangebracht worden. Vaak wordt gekozen voor middenvoor, of links op de borst. Andere plaatsen voor je logo zijn bijvoorbeeld langs de zijkant van de sloof, op de zak, op een labeltje dat in de zoom van de zak wordt gestikt, in de hoek aan de onderkant van het schort, of op de riem(en). Waar je je logo ook wilt hebben, wij verzorgen het graag voor je. Ook kunnen we je desgewenst goed adviseren over de positie en grootte van het logo.

Duurzaamheid

Al onze logo opties zijn van uitstekende kwaliteit, maar we raden aan je keuze qua materialen af te stemmen op het gebruik. Als je je schort alleen representatief draagt, bijvoorbeeld op een beurs, heeft het logo natuurlijk minder te lijden, dan wanneer het schort intensief gebruikt wordt in de horeca en twee keer per week in de was belandt. In het eerste geval is bedrukken een prima optie, in geval van zeer intensief gebruik adviseren we om te kiezen voor borduren. In beide gevallen zul je zeer lang plezier hebben van je schort met logo.

Logo op je schort?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van schorten op maat met het logo van je bedrijf erop, of wil je je logo graag op schorten uit onze eigen collectie aan laten brengen? Neem dan vrijblijvend contact op, we vertellen je er graag meer over.