Schorten op maat

Wil jij ook unieke schorten voor jouw onderneming?

Zo werkt het:

Schorten op maat

1. JOUW WENSEN

Laat ons je wensen weten, en vertel waar je schorten voor nodig hebt. Wanneer je ze nodig hebt, en hoeveel je er nodig hebt.

Dat kan via mailWhatsapp, telefoon of kom langs in het atelier!

2. DESIGN

Daarna bedenken we samen welke modellen, stoffen, sluitingen en opbergmogelijkheden het beste passen bij jouw onderneming.

TIP: Bekijk ons Inspiratiebord of gebruik onze ontwerp-tool.

3. MATERIALEN

Denim, canvas of toch een mooie soepele stof? En leren riemen, of juist liever ‘vegan’ riemen van stof. Samen bekijken we de mogelijkheden.

TIP: bij twijfels kunnen wij samples opsturen!

4. PERSONALISEREN

Om jouw schorten extra persoonlijk en herkenbaar te maken, kunnen we een logo of quote toevoegen. Dit kan d.m.v. borduren, graveren of bedrukken. Voor een extra unieke uitstraling!

TIP: Bekijk hier voorbeelden van personalisaties.

5. AKKOORD?

Ben je helemaal tevreden over het model, de materialen en de eventuele personalisatie? Ja? Dan is het tijd voor de productie! Afhankelijk van het model en de aantallen duurt dit 4 tot 7 weken.

TIP: Heb je sneller iets nodig? bekijk dan onze shop.

6. DRAGEN MAAR!

Het is tijd om shinen in de nieuwe schorten! Onderhoud het schort met veel liefde, dan gaat ie lekker lang mee. Onze wasvoorschriften vind je op het label in het schort, of klik hier voor nog meer tips. 

TIP: Wil je ook T-shirts, polo’s etc.? Klik dan hier. Of neem contact op.

Horeca schort ontwerp tool van Doek & Dook


Wil je jouw eigen schorten ontwerpen?

Snel een schort nodig?

Heb je snel een schort of sloof nodig? Kies dan voor onze kant-en-klare Jannink collectie. Deze lijn schorten en sloven zijn gemaakt van stevige worker’s denim is zeer geschikt voor intensief gebruik.

Jannink Collectie - Doek en Dook
Maak jouw outfit compleet - Doek en Dook

Maak de outfit compleet

Naast schorten en sloven leveren wij ook diverse bedrijfskleding. Van polo’s, T-shirts, overhemden tot koksbuizen, jassen en mutsen.